Vastgezet Bericht.

ditisRODEN.nl krijgt nieuwe eigenaar...

Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

Roden heeft is weer een stap dichterbij voor handhaving in de zondag 1e klasse. Donderdagavond werd Bon Boys (2e klasse) verslagen met 2-1. Beide doelpunten kwamen voor rust al voor Roden op naam van Robin van der Tuin, die een lesje effectief voetbal gaf aan de Tukkers. Hij groeide uit in de 1e helft tot de gevaarlijkste man op het veld. Alhoewel Bon Boys wel meer in balbezit was de gehele wedstrijd, kon het Roden niet op de knieën krijgen. Tien minuten na rust wisten de mannen uit Haaksbergen nog wel de aansluitingstreffer te maken. Roden liep alleen maar achteruit, alleen ontbrak bij de bezoekers na de aansluitingstreffer het vernuft om de thuisclub nog meer pijn te doen, maar het kon standhouden tot het einde van de wedstrijd.

Roden gaat door naar de halve finale die zondag wordt gespeeld. In dat duel kan Roden ook weer beschikken over Yska Last.  Roden moet dan wel helemaal afreizen naar TSC uit Oosterhout in Noord Brabant. Meer dan 2,5 uur rijden vanuit Roden. De nieuwe tegenstander won met 0-2 van Sporting Martinus uit Amstelveen.