TTV Talero laat zich zien op Noordelijke Kampioenschappen


 


Tafeltennisvereniging Talero was bij de jeugd met zes spelers vertegenwoordigd bij de Noordelijke Kampioenschappen in Assen. Drie spelers deden mee in de hoogste categorie. Mathijs Vening liet zien ook tegen spelers uit een hogere klasse goed mee te kunnen. Ruben talen en Erkan Bali haalden als dubbel zelfs de halve finales en versloegen spelers die twee klassen hoger competitie spelen.
In de tweede categorie liet een herboren Hanne Hobbelen zien dat ze terecht terugkeert in het eerste jeugdteam. Ze behaalde tot ieders verrassing maar volkomen terecht een tweede plaats. Ze speelde gevarieerd met verschillende effectballen en plaatste uitstekend.
In de 3e categorie deden Davey Brandsma en Leon Teeninga veel ervaring op die ze kunnen meenemen naar de najaarscompetitie. Met name in de enkelwedstrijden konden ze al goed meekomen in de rally’s.
Speciale vermelding voor ons Leekster oud-lid Alexander Nesterenko die tot vorig seizoen nog met ons meetrainde. Hij werd zowel in de enkel als in de dubbel winnaar in de hoogste categorie en mag zich een jaar lang Noordelijk Kampioen noemen.
Een beloning voor hard trainen bij diverse grote clubs en bij zijn Topsport Talentschool Groningen. Na de zomervakantie gaat hij verder in de landelijke competitie bij Actief Eelde/Vries onder leiding van Hetty Klok en Koos Kuiper. Veel succes!


Foto’s Frank Stolp
Prijswinnaars Hanne Hobbelen (Talero) en Alexander Nesterenko (Actief)
Hanne Hobbelen en Mathijs Vening (Talero) dubbelen tegen eindwinnaars
Alexander Nesterenko en Ruben Schoo(Actief)