Popkoor Puur op weg naar Annen en op zoek naar pianist


 


Popkoor Puur is volop aan het repeteren om op zaterdag 10 juni te knallen op het jaarlijkse Vocaal Festival in Annen. Net als voorgaande jaren zijn we weer te gast op dit leuke festival waar op zaterdag het hele dorp in het teken staat van muziek. Het festival duurt van 10 tot 17 uur en is op 9 verschillende podia te zien en te horen.   


Ieder koor verzorgt 3 keer een optreden van een half uur, waarbij ze bij aanvang van het festival te horen te krijgen op welke podia ze moeten zijn. Het is een ontzettend leuk festival en Puur is onder leiding van de dirigent Suzanne Dullaart volop bezig om het repertoire van populaire popmuziek goed ten gehore te kunnen brengen. Het is waarschijnlijk het laatste concert waarbij Lianne Nauta de muzikale begeleiding op de piano verzorgt.  Ze is ondertussen al meer dan 10 jaar de vaste pianist van het koor maar ze heeft aangegeven dat ze na de zomervakantie wil stoppen. Dus Popkoor Puur moet op zoek naar een bevlogen pianist die vanaf september de begeleiding op zich wil nemen.


 


Popkoor Puur is op zoek naar een bevlogen pianist


Het popkoor uit Roden zoekt nu een goede vervanger/vervangster voor Lianne, die iedere donderdagavond mee wil repeteren met het koor en ook beschikbaar is om mee te werken aan optredens. Meer informatie over deze zoektocht staat op  www.popkoor-puur.nl en belangstellenden kunnen zich natuurlijk melden bij het bestuur. Voor Annen hopen ze in ieder geval dat het een spetterend optreden wordt.