Nietap – Rommelmarkt OBS de Flint bouwt voort op stevig fundament.


 


Op zaterdag 15 april is het weer zover: de jaarlijkse rommelmarkt bij OBS de Flint. 
Rommelmarkt dekt eigenlijk de lading niet meer, het zijn namelijk allemaal hele mooie herbruikbare spullen. Al jaren worden alle spullen opgehaald bij de inwoners van Nietap.  Neus rond in de kledingrekken, vind iets moois in de speelgoedkraam, snuffel tussen de boeken. Er is voor vele soorten producten een eigen tafel of hoek ingericht. Vergeet ook niet de plekken te bezoeken voor elektronica, glaswerk, kunst, klein meubilair en decoraties. Kortom: de rommelmarkt is ingedeeld zodat je gericht kan zoeken!  De opbrengst van de rommelmarkt wordt onder andere gebruikt voor de herinrichting van het schoolplein bij de realisatie van het nieuwe schoolgebouw.
Niet alleen zijn er 2e handsspullen te koop. Inmiddels is het Rad van Fortuin een traditie met ook dit jaar weer prijzen die er uit springen en zeker de moeite waard zijn. Vele waardebonnen zijn gul gedoneerd door locale en minder locale ondernemers in bijvoorbeeld de horeca, diverse winkeliers, maar ook beleefplekken in de buurt. Dus een lootje kopen voor het Rad van Fortuin bij een van de leerlingen van De Flint is zeker de moeite waard! Wie weet slaap je s avonds op een hagelnieuw kussen of kan je een gezellig etentje of uitstapje inplannen! 
Op het gezellige terras zijn verschillende versnaperingen te verkrijgen, verzorgd door leerlingen van de Flint. Daarnaast zijn er op het kinderplein leuke activiteiten.


 


Afrekenen doe je in een keer bij het verlaten van de rommelmarkt. Bij de kassa kan je zowel met pin als cash betalen! Iedereen is op zaterdag 15 april tussen 13:00 en 16:00 uur van harte welkom op het schoolplein van OBS de Flint, J.P. Santeeweg 109 te Nietap.