Op vrijdag 24 maart werd in de “Pompstee” te Roden het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi gehouden voor Ambtenaren van de drie Noordelijke Provincies en bedrijven en verenigingen uit de gemeente Noordenveld.


 


Als organisatie hebben we dit Provinciale toernooi gekoppeld aan het Bedrijven toernooi om een gezellige volle zaal te krijgen.


 


Hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen en de vele andere sponsoren hebben weer bijgedragen om een erg mooie prijzenpakket samen te kunnen stellen en is deze avond een succes geworden. De logo’s van alle sponsoren waren afgedrukt op de rondeformulieren en werden tevens op een projectiescherm vertoond. De zaal was aangekleed met diverse vlaggen van sponsoren, wat het geheel een feestelijk aanzien gaf.


 


Bij binnenkomst werd iedereen van een kopje koffie of thee voorzien, aangeboden door zalencentrum De Pompstee. Na een kort welkomstwoord van organisator Ton Krans op deze mooie klaverjasavond werd er op een sportieve manier door 176 deelnemers gestreden om de Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Bokaal..


 


De winnaar van dit toernooi is het team van VV Roden Veteranen  en zij mogen de Bokaal een jaar in hun prijzenkast zetten. Ze hadden totaal 40504 punten verzameld. Als team werden ze door de organisatie in de bloemetjes gezet en kregen ze een diner bon voor 8 personen om te gaan dineren in Restaurant “De Pompstee” te Roden.


Als 2e eindigde het team van VV Roden Dames 1 met 39420 punten.


Als 3e eindigde het team van Waterschap Hunze en Aa’s met 38551 punten.


 


Individueel waren er ook leuke prijzen te winnen. Als eerste van de 176 deelnemers is geëindigd Otto Huisman, hij deed mee voor het team van vv Roden veteranen, met een score van 5836 punten. Hij kreeg een lang weekend aangeboden in een zomerhuis in het Bungalowpark Emslandermeer te Vlagtwedde,  deze was aangeboden door Hein van Wees. Meer informatie te verkrijgen bij Ton Krans.


Als tweede eindigde Hans Hofman, hij speelde mee voor het team van Waterschap Hunze en Aas en had 5786 punten. Hij kreeg een Ballonvaart aangeboden Dijkstra Ballonvaarten uit Roden.


Op de derde plaats eindigde Edwin de Gries, hij speelde mee voor het team van Waterschap Hunze en Aas team  en had 5607 punten. Hij werd verrast met een diner bon, aangeboden door De Wiemel in Gasselte.


 


e  organisatie kan terugzien op een zeer geslaagde klaverjasavond.


De datum die u in uw agenda kunt noteren voor het volgende Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi is op 22 maart 2024


Foto’s en uitslagen www.klaverbladklaverjastoernooi.nl het duurt even voordat alles erop staat


 


Foto's Roel Lubbers©