Nieuwe bootcamp groep van QtimeAdventures start op zondag 2 april!


 


Ben je op zoek naar een uitdagende en effectieve manier om fit te worden? Dan is onze bootcamp groep iets voor jou! Vanaf zondag 2 april 2023 starten we met onze eerste training en er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in via onze website. Deze eerste training is gratis!


 


Onze bootcamp groep traint twee keer per week: op dinsdag om 19.00 uur en op zondag om 10.00 uur. De locatie waar de de trainingen plaats vinden is bij De Zwerfsteen, Esweg 18 in Roderesch. Een prachtige buitenlocatie waar we gebruik maken van de omgeving, onze stormbaan en natuurlijke elementen om de trainingen uitdagend en leuk te maken.
En dat is niet alles! Als je je inschrijft voor onze bootcamp groep, maak je kans op een van de twee gratis strippenkaarten die we verloten onder alle nieuwe deelnemers. Met een strippenkaart kun je zes trainingen bij ons volgen en jezelf dus flink uitdagen.


 


Onze bootcamp groep staat onder leiding van ervaren trainers die je motiveren om het beste uit jezelf te halen. Of je nu net begint met sporten of al ervaring hebt, onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. Samen werken we aan een gezonde en sterke lifestyle!
Schrijf je vandaag nog in via onze website en claim jouw plek in onze nieuwe bootcamp groep. Wij zien je graag op 2 april bij De Zwerfsteen!


 


Contact:
Voor meer informatie over onze bootcamp groep en de trainingen, kun je contact opnemen
met QtimeAdventures via info@qtimeadventures.nl  of via het inschrijfformulier op onze
website: www.qtimeadventures.nl/bootcamp