Vrijwilligers jeugdsoos gezocht


 


NOORDENVELD – Welzijn in Noordenveld zoekt voor de jeugdsoos in Roden een aantal enthousiaste vrijwilligers. Wil je vrijwilliger worden dan vinden we dat je in ieder geval 18 jaar of ouder moet zijn. Ook volwassenen van alle leeftijden nodigen we van harte uit om zich als vrijwilliger in het jeugdwerk op te geven.
De jeugdsoos in de Scheepstraschool is een ontmoetingsplek voor jeugdigen vanaf 10 jaar, waar ze kunnen socializen, chillen en hun energie kwijt kunnen. Daar ben je een luisterend oor voor jongeren en waar nodig overleg je met de jongerenwerkers. De soos is op woensdagavond van 19.00 tot 21.30 uur. Er worden spelletjes gedaan, muziek geluisterd, gekletst en er worden activiteiten georganiseerd. Je zoekt het contact met de jongeren op met een praatje en je toont interesse in hun leven. Daarbij is het belangrijk dat je het overzicht kan behouden en je de jongeren waar nodig ook kan aanspreken. Wij bieden een gezellige werkplek waar je het verschil kan maken voor jongeren.
Voor aanmelden of informatie kan contact opgenomen worden met Patrick Mellens, jongerenwerker WiN 06 13468665 of met het servicebureau WiN 050 3176500
service@stwin.nl .