Pretty Smart Robotics, het robotica team gevestigd in Grootegast heeft een ticket gewonnen voor het wereldkampioenschap in Houston, Texas! Het team bestaat uit Lars (lindenborg), Loes, Tess, Anne-Maaike (lindenborg) en Sander (lindenborg). Jaarlijks doen ze mee met de First Tech Challenge. Onder supervisie van coach Raymond Hendriks leren ze het bouwen, programmeren en besturen van een robot. Daarnaast leren ze ook sponsoren te werven, outreach te doen naar anderen en nog veel meer. Elk jaar moet er weer een nieuwe robot gebouwd worden die aan weer andere eisen moet voldoen.


 


In Februari hebben ze meegedaan aan een kampioenschap in Duitsland en hebben de hoofdprijs mee naar huis genomen! Daarom zijn ze uitgenodigd voor het WK in Amerika. Voor het eerst mag er een team uit het Noorden van Nederland deelnemen aan dit toernooi. Een unieke kans!


De reis ernaartoe kost een hoop geld en daarom zijn we op zoek naar mensen/bedrijven die ons willen sponsoren of een eenmalige donatie willen geven.


 


Lijkt het U leuk om ons hierbij te helpen?


 


Voor uw eenmalige donatie kunt u terecht via de link: https://gofund.me/fe821078


 


Lijkt het u leuk om een vaste sponsor te zijn neem dan contact op met onze penningmeester Edith Gelens penningmeester@srvprettysmart.nl.


 


Ben je tussen de 13-17 jaar en lijkt het je leuk om bij onze vereniging aan te sluiten dan ben je van harte welkom!