Valse start Roder hockeydames


De dames van Roden kenden een valse start tijdens hun 1e competitiewedstrijd na de winterstop. Waar de herstart vorige week vanwege de sneeuw werd uitgesteld, mochten de dames afgelopen zondag wel van start. Er stond een verre uitwedstrijd in Goor op het programma. In de heenwedstrijd een relatief makkelijke wedstrijd, maar in Goor hadden de dames het zwaar.


 


Na een goede 1e seizoenshelft stonden de Roners op een keurige 4e plaats in de derde klasse. Dit was natuurlijk Goor ook opgevallen en die waren veel feller. Al snel keek MHC Roden tegen een 2-0 achterstand aan en Goor kon vervolgens uitlopen naar een 5-0 overwinning. Roden weer met beide benen op de grond en er moet dus hard gewerkt en geknokt worden voor alle punten.


 


Komende zondag komt een van de titelfavorieten op bezoek in Roden. De Mezen uit Harderwijk doen samen met Leeuwarden en Eemvallei Amersfoort mee om de 3 bovenste plaatsen. Roden vecht met een brede middenmoot om de titel best of the rest, maar wil graag toegroeien naar de top van de 3e klasse. Een mooie tegenstander om dus weer toe te groeien naar de topvorm. Zondag 12:45 uur op het eigen sportcomplex.

Foto: de dames in hun voorbereiding op de wedstrijd.