Na de twee totaal verschillende maar ongelooflijk prachtige concerten in februari kondigt stichting Mariahoeve het unieke jonge veelbelovende saxofoonkwartet ARDEMUS aan dat een prachtprogramma heeft samengesteld voor het concert op zondagmiddag 26 maart 15.30 uur in de Kerk van Peize.

Tussen 10.00 en 11.00 uur kunt U op radio 4 ( radio klassiek) in het programma Spiegelzaal een voorproefje krijgen van wat U zondagmiddag in de Kerk van Peize live kunt horen! Want na het live optreden daar reizen ze af naar Peize.

 

 

Zij schrijven:

 


Muziek en dans hebben veel gemeenschappelijke elementen – het ritme, het gevoel van spanning en ontspanning, het directe effect op de emoties van het publiek en het vermogen om mensen met elkaar te verbinden. Ze zijn niet alleen verwant, ze zijn ook verweven, want muziek en dans zijn al duizenden jaren met elkaar verbonden. Voordat muziek en dans kunstvormen werden, hoorden zingen, klappen en dansen altijd al bij elkaar in de folklore. 

Componisten uit alle tijden lieten zich inspireren door de verschillende dansvormen of schreven bewust dansbare muziek. Beleef een muzikale reis met dansen uit verschillende tijden en culturen.


Mogelijkheid om online te  reserveren:


Saxofoonkwartet ARDEMUS 26 maart 2023 (stichtingmariahoeve.nl)


Kan ook via: e-mail naar: mariahoeveconcerten@gmail.com


OF bellen naar: 0505717693


Foto© Jasper del Prado