De lente is begonnen, er wordt weer gewerkt in Openluchtbad Veenhuizen.


 


Het bad is leeg, er kan weer worden schoongemaakt en daarna gaan we het bad weer vullen. Maar er zijn ook vakmensen aan het werk. De kiosk wordt opgemetseld, zodat die er weer jaren tegenkan.
Daarnaast komt er een nieuw speelhuisje voor de jeugd op zonneweide en bovendien is er een nieuwe loopmat in bestelling. Daarmee zijn we straks weer helemaal voorbereid voor een fantastisch zwemseizoen.


 


Wilt u ons steunen? Word dan vriend van Openluchtbad Veenhuizen!


 


Voor de jaarlijkse vriendenactie vragen we u uw bijdrage aan ons over te maken op rek.no. NL51RABO0347222277 t.n.v. Stichting Zwembad Veenhuizen. Wilt u bij de overschrijving vermelden dat het om een bijdrage voor de vriendenactie gaat? Wij zijn heel blij met uw deelname van € 15,-, zonder de (financiële) steun die we krijgen vanuit de bevolking kan ons zwembad niet draaien, we zijn en blijven een dorpszwembad!


 


Wilt u een zwemabonnement voor uzelf, uw kinderen of uw gezin bestellen? Stuur dan een mailtje met het gewenste abonnement en de namen die op de kaarten moeten komen te staan aan:
info@zwembadveenhuizen.nl . Het geld kunt u overmaken ook rek.no. NL51RABO0347222277 t.n.v. Stichting Zwembad Veenhuizen. Na ontvangst van het bedrag worden de abonnementen gemaakt.
U kunt ze dan in de kiosk van het zwembad ophalen vanaf de openingsdag.
Informatie over openingstijden kunt u vinden op: www.zwembadveenhuizen.nl De voorverkoopprijzen zijn geldig tot 1 mei, daarna gelden de seizoenstarieven.
In 2023 is het zwembad geopend van 6 mei tot en met 10 september.


 


Voor losse toegangskaarten geldt vanaf dit jaar dat deze na het verlaten van het zwembad niet meer geldig zijn. Dat betekent voor u dat u, als u alleen ’s middags komt zwemmen, een lagere toegangsprijs betaalt dan voorheen. Wilt u ’s avonds opnieuw komen zwemmen, dan koopt u een nieuw toegangskaartje.