Afgelopen maandag hadden we dan eindelijk weer onze beroemde modeshow.


Ik ben eens gaan terug tellen.


Dit was nr 41 en 42 !


Totaal dus al 42 x een modeshow gegeven in 10 jaar tijd. Hoe dat kan? In maart deden we vaak 3 en in september vaak weer 3 stuks.


Zijn wij ervaren en een stel toppers ? Nou ik dacht het wel.


Afgelopen maandag was er een ware storm die over Roden raasde. Maar binnen bij SCICS scheen letterlijk de zon, zei een klant na afloop.


Het was ook alsof je 3 uur lang je in tropische oorden begaf. Heerlijke muziek, prachtige modellen, lekker warm binnen, en heerlijke hapjes en een bubbeltje.


Leuke prijzen tijdens de verloting lieten de spanning en warmte nog meer stijgen . En het allerbelangrijkste de prachtige zonnige modellen.


 


Onze nieuwe voorjaarscollectie staat in het teken van kleur, kleur, kleur. Fel , maar ook gedempd en ingetogen, lange jurken, maar ook korte jurken en rokken.


Strakke broeken , maar ook wijde pijpen.


De cullote ( de kortere wijdere broek) en de palazzo , de langere wijde broek, gaan we deze zomer veel zien in het straatbeeld.


Onze nieuwe merk : Capuccino en een zeer uitgebreide collectie van Batida uit Griekenland kwamen ook goed aan bod tijdens de show.


En er zijn veel zwart/ wit combinaties , gemengd met kleur.


 


Ons nieuwe merk Capuccino staat bekend om kleding dat men aan 2 kanten kan dragen. Voorjaars truitjes, vesten, jurken en combinaties. Heerlijke zachte stoffen en veel kleur.


Verder werden er diverse kettingen geshowd  uit onze enorm grote bijouterie collectie.


 


Ik laat even een eerste foto sessie de revue passeren.


 


Hennie draagt een combinatie van Capuccino met Anna Montana.


Renate draagt een Dreamstar combinatie.


Elza draagt een complete Dreamstar combinatie.


En last but not least Tines, zij draagt ook een complete Dreamstar combinatie.


 


In de volgende nieuwsbrief komen ook de andere merken van onze prachtige collectie aan bod, Als Batida, Lizzy & Coco, Ned en Ophilia.


 


Het SCICS team is enorm dankbaar, voor de 2 uitverkochte, bezochte modeshow's. De enorm lieve en  positieve  reacties van de klanten nadien en de geweldige warme samenwerking tussen alle modeshow teamleden. En het feit dat voor bijna 90 mensen die dag de zon heeft geschenen, ondanks de storm buiten.


 


Ook nieuwsgierig naar onze nieuwe  voorjaarscollectie geworden? Wij zijn vandaag gewoon open, koffie en thee staan klaar. ( Even om de schutting heen lopen, tis niet anders !)