Ontdek de kwaliteit van Remmers HK Lazuur voor uw verfklussen!


 


Als u op zoek bent naar hoogwaardige verf voor uw schilderwerk, dan is Remmers een uitstekende keuze. Remmers is een Duits verfbedrijf dat is opgericht in 1949. Wat ooit begon als een kleine ambachtelijke schilderwerkplaats, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van verf en houtbeschermingsmiddelen. Remmers is dan ook een van de toonaangevende merken in de verfindustrie. Een van de bestverkochte producten is de Remmers HK Lazuur, een uitstekende kwaliteitsverf geschikt voor meerdere houtsoorten.


 


Ontdek de hoogwaardige kwaliteit van Remmers HK Lazuur
Remmers HK Lazuur biedt een duurzame bescherming tegen weersinvloeden en Uv-straling. Het is een transparante verf die de natuurlijke houtnerf zichtbaar houdt, waardoor het een populaire keuze is voor het schilderen van onder andere houten meubilair, gevelbekleding of carports. Remmers lazuur beschermt het hout optimaal en het verschil met veel andere soorten verf is dat dit in het hout trekt. Het blijft dus niet op het hout liggen zoals een lak bijvoorbeeld. Het voordeel daarvan is dat de natuurlijke kleur en structuur van het hout beter zichtbaar blijven en de natuurlijke schoonheid optimaal tot zijn recht komt.


 


De voordelen op een rijtje
Remmers HK Lazuur biedt vele voordelen voor de bescherming van hout. Het voorkomt schimmels, houtrot, algen en schade door Uv-licht. Met deze lazuur heeft u geen primer nodig omdat het diep in het hout doordringt. Door zijn 3-in-1 formule bespaart u tijd en geld omdat u de lazuur als impregnering, grondering én lazuur gebruikt. Bovendien is het beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor u gemakkelijk een tint kunt uitzoeken dat mooi aansluit op uw persoonlijke smaak, stijl en de houtsoort die u wilt verven.


 


Waar u Remmers HK Lazuur voor kunt gebruiken
Remmers HK Lazuur is op alle houtsoorten toe te passen, mits deze niet in contact staan met grond- en oppervlaktewater. Houd er verder rekening mee dat u het niet kunt gebruiken voor mechanische belasting zoals lopen, ramen en deuren. Verder is het een veelzijdige verfsoort voor hout en kunt u het gebruiken voor onder andere houten tuintafels, banken, gevelbekleding of veranda.


 


Een aantal tips


Lazuur is eenvoudig te gebruiken voor zowel professionele schilders als particulieren die van plan zijn om veel verfklussen te doen. U begint met een ondergrond die schoon, droog en vrij van stof is.
Probeer vervolgens het effect uit van de kleur op verschillende ondergronden voordat u daadwerkelijk begint met aanbrengen. Afhankelijk van het hout en de dekking kunt u twee of drie lagen aanbrengen voor het beste resultaat.