1 april 2023 start voor Muziekvereniging Oranje het jubileumjaar. In 2024 bestaat de muziekvereniging 100 jaar.


 


Het jubileumjaar wordt op 1 april 2023 gestart met het voorjaarsconcert in de pompstee in Roden. Met als thema ‘Around the World met Oranje” wordt een hele mooie, muzikale en gezellige avond gehouden. Muziekstijlen uit verschillende delen van de wereld passeren deze avond, waarbij uiteraard ook een vrolijke verwijzing in het orkest naar de werelddelen worden gemaakt. De muzikale leiding is sinds 2022 in handen van Marianne Groothof. Daarnaast is er een optreden van het duo Clownish, die muzikaliteit en humor op briljante wijze samenbrengen.


De presentatie wordt als andere jaren verzorgd door Marga Geersing. Zij geeft de avond extra kleur en zal de muziekstukken ook van tekst en uitleg voorzien.


 


Datum: 1 april 2023


Aanvang: 20.00 uur


Toegang: 10€ per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis)


 


Wat is verder te verwachten van Oranje in het jubileumjaar? De muziekvereniging gaat zich voorbereiden op het fantastisch en groots jubileum concert (24 februari 2024) met een speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd muziekstuk. In de aanloop naar dit concert zullen enkele kleinere optredens worden gepland. Informatie over de activiteiten van Oranje in het jubileumjaar wordt gedeeld op de Facebook-pagina en op de website www.oranjeroden.nl . Wij hopen met heel Noordenveld ons jubileum te kunnen vieren.