-
Irene de Groot gaat een halve marathon lopen in Tanzania
15.Mar.2023

Mijn naam is Irene de Groot, 37 jaar en moeder van 3 jongens in de leeftijd van 1-11 jaar. In mei van dit jaar ga ik, samen met nog zo’n 50 mensen, een reis maken naar Tanzania. Ik zal daar een halve marathon (21,1 km) gaan lopen voor kinderen in extreme armoede. Dit doe ik via de organisaties Muskathlon en Compassion.

 

Het project waar we met onze groep geld voor ophalen, is een project in het noorden van Tanzania. De mensen daar leven in onveilige, kleine hutjes. Gemaakt van klei en stro. Soms met wel 8 mensen! Instortingsgevaar, brandgevaar en mishandeling zijn aan de orde van de dag. Het geld dat we ophalen zal worden besteed aan stenen huisjes met meerdere ruimtes. Ieder huisje kost €2500,- aan materiaal.  


Het streefbedrag aan sponsorgeld is per deelnemer €10.000,-. Dit geld gaat volledig naar het project. De reis betaal je als deelnemer zelf.

 

Neem ook vooral eens een kijkje op de volgende pagina’s!
- https://www.muskathlon.nl/ 


- https://www.compassion.nl/


- https://www.youtube.com/watch?v=_nwYeuk1yXw 


 
Mocht je mijn persoonlijke motivatie willen lezen en/of doneren óf een kind willen sponsoren uit een project van Compassion, dan kan dat via mijn persoonlijke pagina:


https://www.muskathlon.nl/deelnemers/tanzania-2023-irene-de-groot-blaauw

 

Mochten jullie vragen hebben, benader me dan gerust! Ik vertel er graag over. Dank alvast!
 
Groet, Irene de Groot

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.