-
Politie houdt verdachten aan voor drugs delicten in Leek en Tolbert
10.Mar.2023

Afgelopen week zijn er meerdere aanhoudingen geweest in verband met handel in drugs. Op donderdag 2 maart 2023 werd in Tolbert een woning binnengetreden, omdat er een vermoeden was van dealen in drugs. In de woning werd softdrugs aangetroffen. Hierop werden twee verdachten, een 17 en 20 jarige inwoner uit de gemeente Westerkwartier, aangehouden.

 
 

Op vrijdag 3 maart 2023 werd een melding gedaan van handel in softdrugs vanuit een woning in Leek. De politie is ter plaatse gegaan en hebben een zak met softdrugs inbeslaggenomen. De verdachte, een 16 jarige inwoner uit Westerkwartier, zal op een later tijdstip een verklaring moeten afleggen hierover.

 

Controle twee personen
Op zaterdag 4 maart 2023, omstreeks 04:35 uur zagen agenten een persoon staan bij de pinautomaat bij de Oldebertweg. Gezien de plek en het tijdstip hebben de agenten post gevat. Even later zagen de agenten een bromfiets komen aanrijden. Na controle van beide personen bleek er een overdacht van harddrugs te zijn geweest. Beide personen, een 17 en 18 jarige inwoner van Westerkwartier, zijn aangehouden.

 

Foto/tekst politie Westerkwartier

Melden in de zaken rondom drugs
Mocht u het vermoeden hebben dat er word gedeald of ervaart u overlast van drugs? Meld dit dan via 0900-8844. Anoniem melden mag natuurlijk ook via Meldmisdaadanoniem of 0800-7000.

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.