Voorverkoop abonnementen 2023 - Nieuwe abonnement systemen


 


Ons Zomerbad blijft innoveren. Dit seizoen gaan we starten met een digitaal bestelsysteem voor de (voor)verkoop van de abonnementen. Via de website van het Zomerbad kun je direct linken naar de betaling van abonnementen nadat je alle gewenste gegevens hebt ingevoerd. Daarna ontvang je een QR code  die je toegang geeft tot het Zomerbad. Bij de entree worden deze QR codes gescand. Pasjes en foto’s plakken zijn volledig overbodig geworden. Wel willen we alle abonnementhouders de service bieden van een klein formaat geseald pasje wat bij  het eerste bezoek van het Zomerbad aangeboden wordt.


 


Aankondiging voorverkoop en nieuw systeem.


Vanaf 1 maart tot 14 april kun je de abonnementen met de welbekende voorverkoopprijs bestellen op de website van het Zomerbad Peize.


De prijzen voor dit seizoen zijn (voor de vaste zwemmers onder ons: de abonnementsprijzen zijn gelijk gebleven. De losse tickets zijn met €0,50 opgehoogd):


 
Soort abonnement 2023VoorverkoopTijdens seizoenGezinsabonnement: 2 volwassenen + kind(eren)


max. 3 kinderen *€ 115,00€ 140,00Bijkaart extra kind vanaf 3 jaar


*kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree€   15,00€   20,00Persoonlijk abonnement€   60,00€   75,00Los dagkaartje in de ochtend €     3,50Los dagkaartje in de middag €     4,50 


Hulp inloop momenten


Voor de ouderen die het lastig vinden om op deze manier een abonnement te verkrijgen zitten we voor u klaar Bij Boon op  :


Dinsdag 28 maart van 14 -16 uur


Donderdag 30 maart van 19 - 20 uur


Dan helpen we u graag verder. Vergeet dan ook niet een middel mee te nemen om elektronisch online te betalen.


 


 


 


Activiteiten komende zomer in Zomerbad Peize


Momenteel zijn we druk in overleg met Molenduinbad Norg om onze zwemmers leuke activiteiten aan te bieden komende zomer. Hou de media in de gaten!


 


We hopen een mooie en warme zwemzomer!


 


Peizer Zomerbad bruist van activiteiten…..