Boekenweek 2023: Ik ben alles


 


De Boekenweek 2023 is in volle gang. De Boekenweek is hét feest van het jaar in de boekhandel en dat gaan wij vieren bij Boekhandel Daan Nijman. Want van de Boekenweek krijg je zin om te lezen. Naast de ruime keuze aan (nieuwe) boeken bij ons in de winkel, nodigen wij u ook graag uit voor onze activiteiten in de Boekenweek.


 


Het thema dit jaar is ‘Ik ben alles’. Het gaat over de zoektocht naar je ware identiteit, een zeer actueel onderwerp, maar tevens ook van alle tijden. Boeken bieden de mogelijkheid om onszelf, maar ook de medemens, te leren kennen. Lize Spit heeft het Boekenweekgeschenk geschreven, Raoul de Jong het essay. Het Boekenweekgeschenk ontvang je bij besteding van € 15,-. Lezing Thom Hoffman – 15 maart 2023


 


Tijdens de Boekenweek, op woensdagavond 15 maart om 19.30 uur organiseren wij in samenwerking met Theater de Winsinghhof een lezing met Thom Hoffman over zijn boek Indië, betovering en desillusie. 
Thom Hoffman neemt u mee op een fascinerende persoonlijke reis door de tijd in Nederlands-Indië, naar het werkelijke Indië vanaf het begin van de VOC tot de onafhankelijkheid van Indonesië. Dat doet hij aan de hand van betoverende en soms confronterende foto's uit Nederlands-Indië. Kaarten zijn verkrijgbaar via het theater.


 


Signeersessie Shanice Willems – 17 maart 2023
Vrijdagmiddag 17 maart om 16.00 uur komt Shanice Willems, geboren en getogen in Roden, haar debuut Craeholon en de Beschermers van het Rijk signeren. Shanice bedenkt al haar gehele leven fantasievolle verhalen en het is altijd haar droom geweest om full-time schrijfster te worden. Met dit boek zet zijn de eerste stap in die richting.
Kortom, een week vol boeken en activiteiten. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op
www.daannijman.nl en volg ons op de socials.