Hartverwarmende hoeveelheid steun voor Benefietconcert


 


Het is hartverwarmend hoeveel vrienden, collega’s, familie en zakenrelaties van SoundLink, CaseLink, NextBuilders (en de andere ondernemers uit de loods*) massaal zijn opgestaan om te helpen. Samen zullen we op vrijdag 17 maart een groots benefietconcert neerzetten, om met de winst van de avond de mannen te helpen er weer snel bovenop te komen.


 


Sommigen fietsen een Franse berg op, sommigen rennen een marathon. Wij doen waar wij goed in zijn: we maken muziek en organiseren een evenement om dit te delen met anderen. Zo hopen we onze vrienden te kunnen steunen die alles zijn kwijtgeraakt waar ze hun leven voor hebben gewerkt.


 


Heb je zin in een geweldige avond met een gevarieerd aanbod aan topartiesten; zoals DJ’s zangers, zangeressen, bands en danseressen? Zie je uit naar een gave lichtshow? Wil je ook graag helpen de mannen weer een zetje te geven om hun bedrijven op orde te krijgen? Wacht dan niet langer en koop snel je kaartje via: https://events.flextickets.nl/event/benefietconcert-soundlink-en-co.  


  


Locatie: De Pompstee


Tijd: 20:00 tot 02:00


Meer info: www.enjoyevents.nl/benefietconcert


 


*Dit concert is voor alle ondernemers die spullen zijn verloren welke in de SoundLink loods stonden tijdens de brand. Dit zijn naast eerder genoemde ondernemers ook: WoodLink, FreesLink, Blauwdruk Ontwerp, Korné’s Beunhok, Roelfzema Installaties en S.A.L.. De binnengekomen fondsen worden in goed overleg met specialisten en alle ondernemers eerlijk verdeeld.


 


Heel hartelijk bedankt voor jullie steun!