Het Rehrenberg Resort voor de zomer en winter


 


Er zijn talloze vakantieplekken in Duitsland, en de Harz is er één van. De Brocken, de hoogste berg van Noord-Europa, is hier te vinden. Veel mensen bezoeken de Harz in de zomer, dus het kan moeilijk zijn om de juiste accommodatie te vinden. Als je wilt verblijven in een resort met comfortabele en aangename kamers, evenals tal van activiteiten en diensten, bezoek dan deze zomer Rehrenberg Resort.


 


Eten in Resort Rehrenberg


Het Rehrenberg Resort biedt een grote verscheidenheid aan maaltijden en gerechten. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende menu's, elk met een ander thema. Je kunt ook genieten van een buffet, dat aan alle dieetwensen voldoet. Als je niets van jouw gading vindt, kun je ook een speciale maaltijd van het menu bestellen. Het hotel biedt ook een grote verscheidenheid aan drankjes. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende frisdranken, sappen en verschillende soorten thee. Als je op zoek bent naar iets sterkers, heeft het hotel ook een ruime keuze aan verschillende alcoholische dranken.


 


Kamers en prijs van het Rehrenberg Resort


Het Rehrenberg Resort heeft een aantal verschillende kamertypes. Je kunt verblijven in een eenpersoonskamer of een tweepersoonskamer. Ook is er een familiekamer, die geschikt is voor maximaal drie personen. Het hotel heeft ook een aantal suites, die ontworpen zijn voor grotere groepen mensen. De kamerprijzen van het hotel zijn zeer redelijk. Je kunt een tweepersoonskamer boeken voor slechts € 95 per nacht en een familiekamer voor slechts € 115 per nacht. De suites variëren van € 200 per nacht, afhankelijk van de grootte en de voorzieningen.


 


Conclusie


Het Rehrenberg Resort is een geweldige plek om te bezoeken voor een ontspannen vakantie. Het hotel biedt een breed scala aan activiteiten en vrijetijdsbesteding, evenals heerlijke maaltijden en comfortabele accommodaties. Het hotel heeft ook een geweldige spa, waar je terecht kunt om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag vol activiteiten. Het hotel ligt in een geweldig gebied, in de buurt van een aantal meren en paden. Het hotel biedt ook een geweldig tarief, waardoor het betaalbaar is voor mensen van alle inkomens. Als je op zoek bent naar een plek om naartoe te gaan deze zomer, dan is het Rehrenberg Resort de perfecte keuze. Voor meer informatie over de prijzen ga je hier naar de website.