Tips voor februari πŸ€ΈπŸ½

Februari mag dan wel de kortste maand van het jaar zijn, maar dat betekent niet dat we 'm zomaar voorbij laten gaan! Er is voor ieder wat wils.

Zin in een prachtige voorstelling over een sterke, maar vergeten, vrouw uit de geschiedenis? Kom dan naar In de schaduw van Rembrandt, door Julika Marijn. 

Toch meer behoefte aan een avondje schaterlach? Tom Lash staat met Deugt op de planken in Roden: een voorstelling over keuzes maken na een verwarrende pandemie. Lees snel verder voor al onze tips!

Bekijk hier ons volledige programma 

De vrouw achter Rembrandt πŸŽ¨

Tegen het decor van de Gouden Eeuw laat Julika Marijn de vrouw aan het woord die de schaduwkant van Rembrandt aan den lijve ondervond. Al meer dan 350 jaar staat ‘de meester van het licht’ wereldwijd in de schijnwerpers. In de schaduw van Rembrandt is het verhaal van Geertje, Rembrandts tweede vrouw.

Een eigentijdse voorstelling over de keerzijde van genialiteit en roem, de kracht om het licht te blijven zoeken, loyaliteit en de bittere grenzen daarvan.

Lees hier een mooie recensie van Theaterkrant over In de schaduw van Rembrandt.

Julika Marijn - In de schaduw van Rembrandt
Vr 3 feb | 20.15
Tickets €20,-

Koop hier je kaarten voor Julika Marijn 


Ode aan Ramses πŸŽΌ

Ramses Shaffy, wie kent 'm niet? Op zaterdag 4 februari komt Niels van der Gulik langs in Roden met zijn ode aan Ramses. In Ik blijf hier! brengt Niels bekend en minder bekend werk van Shaffy ten gehore, vergezeld door drie topmuzikanten. 

Nu, ruim 10 jaar na Shaffy's dood, blikt Niels terug op een periode waarin zij veel tijd samen doorbrachten. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde.

Niels van der Gulik e.a. - Ik blijf hier!
Za 4 feb | 20.15
Tickets €20,-


Koop hier je kaarten voor Niels van der Gulik 


Handsome Poets πŸŽ€

Bij de eerste theatertour van de Handsome Poets deelde Tim, ontwapenend en met de nodige zelfspot, hoe hij zijn leven als "rockster" soms best zwaar vindt. Nu hij de dertig gepasseerd is, dient zich daarnaast een ander fenomeen aan: huisje, boompje, beestje. Wat voor ouders zo makkelijk leek, is voor de dertiger van nu wel even schakelen. Lieve Hemel!

Handsome Poets - Lieve Hemel
Za 18 feb | 20.15
Tickets €19,50


Koop hier je kaarten voor Handsome Poets 


De balans opmaken βš–️

Met de verwarrende corona-tijden achter de rug, wil Tom Lash de balans opmaken. Hij wil wat dingen duidelijk krijgen. Er moeten keuzes gemaakt worden, vindt hij. Daarom stelt hij: Tom Lash deugt. Aan het publiek de keuze of dit waar is of niet.

In Toms avondvullende voorstelling Deugt evalueert hij op komische wijze de afgelopen jaren. Bekijk hier alvast de trailer!

Tom Lash - Deugt
Za 24 feb | 20.15
Tickets €16,50


Koop hier je kaarten voor Tom Lash 


AGENDA - FEBRUARI
WebsiteFacebookInstagram