Getuigen gezocht: Woninginbraak De Conincklaan te Peize


 


 


De politie onderzoekt een woninginbraak. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.


De inbraak is gepleegd tussen zaterdag 21 januari 2023 17:00 uur en maandag 23 januari 2023 17:00 uur in de De Conincklaan te Peize.


 


Toedracht: Openbreken/forceren/inslaan/ingooien.


Heeft u of één van uw huisgenoten:  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?

  • Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?

  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?

  • Camerabeelden, foto's en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?


 


Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).


 


Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.