-
KV Noordenveld baalt na goede wedstrijd.
22.Jan.2023

KV Noordenveld baalt na goede wedstrijd.

 

De korfballers van Noordenveld speelden afgelopen zaterdagmiddag 21 januari de volgende zaalwedstrijd in de 1e klasse in Sportcentrum De Hullen. Tegenstander was runner up kv Wêz Handich/Dow/TFS uit het Friese Rottevalle. Na een 11-7 voorsprong bij rust wist de korfbaltrots uit Roden de voorsprong helaas niet vast te houden en moest de 1e Mastselectie de winst uiteindelijk na een spannende en meeslepende wedstrijd aan de gasten laten : 18-20.

 

Trainer/coach Jesper van Haastrecht : ‘ Er had meer ingezeten, maar de 2e helft haalden we helaas niet het niveau wat we de eerste helft wel deden. We schoten gigantisch zuiver in de eerste periode van de wedstrijd. Daardoor zat er veel beleving en energie in de groep. Ook verdedigend stond het daardoor goed en scherp. Na rust ging Wêz Handich wat fysieker en statischer spelen, daar hadden wij moeite mee. Als we dan niet mee blijven scoren wordt het lastig om de wedstrijd te winnen. Complimenten voor zowel Noordenveld als Wêz Handich, volgens mij was het een leuke wedstrijd om te zien !
Ook de complimenten voor Noordenveld 2. Nadat er keihard aangemoedigd werd bij de wedstrijd in De Hullen moesten ze 's avonds zelf aan de bak in Norg. Daar hebben ze in een goede wedstrijd gewonnen van DWA, waardoor ze (ondanks de verliespartij van vorige week) nog uitzicht hebben op de bovenste plekken ! ‘

 

De volgende wedstrijd van Noordenveld brengt de Roners in Opende, waar 28 januari om 16 uur in De Veste koploper OKO/Bies de te kloppn tegenstander is.

 

Scores Noordenveld : Sven Stobbe 5, Andele Polak 4, Anna de Boer 2, Romee de Rink 2, Jasper Lütter 2, Evelien Tepper 1, Nienke Bolt 1 en Lianne Bangma 1.

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.