Roden - Goed nieuws voor zonaanbidders, de  zonnestudio aan de Kanaalstraat wordt overgenomen door lekkerzonnen.nl.


 


Er wordt nu nog hard gewerkt aan een verbouwing, maar vanaf dinsdag 12 uur gaan de deuren van de prachtig gerenoveerde studio open om weer lekker te kunnen zonnen. Dit gaat uiteraard gepaard met een leuke actie, 20 minuten zonnen voor 13,50 euro en je krijgt er dan een heerlijke bruiningscrème bij.


 


De zonnebanken in Roden is het begin van ondernemers Pierre Nuninga en zijn vriendin Andrea Brouwers. De bedoeling is om door heel Nederland studio's te openen. Naast het zonnen kun je in Roden ook terecht voor tanden bleken en wimper- en wenkbrauwbehandelingen. "Er komt een infraroodsauna", vertelt de enthousiaste Andrea, "dat is bijvoorbeeld erg fijn voor mensen met spierklachten of nek- en rugklachten. Daarnaast blijven de 5 al bekende banken, maar we krijgen nog een zesde, extra sterke zonnebank erbij." 


 


Ook prettig:: de openingstijden zijn verruimd, van dindag t/m vrijdag van 9:30 uur tot 21:30 uur en sweekends van 12:00 tot 21:30 uur.


 


Iedere klant ontvangt een 'Goldmemberkaart'; dit is een stempelkaart, waarbij je bij 10 stempels de 11e keer zonnen kado krijgt! Je kunt ook kiezen voor een VIP-memberkaart voor 150 euro, dan krijg je 2 sessies gratis! Mocht je nog een stempelkaart hebben van Sunsation, dan mag je deze nog vol maken. 


 


Je afspraak kun je online boeken via de site https://lekkerzonnen.nl/


De actie blijft nog deze maand geldig, dus kom gerust langs om een lekker kleurtje te pakken.


 


Tekst/foto© Coby van Zanten