Zevenhuizen, Jeu de Boule vereniging de Goede Worp is op zoek naar nieuwe werpers.


 


En als men denkt wat een oubollig gedoe, dat valt reuze mee, het gaat vooral om de gezelligheid en samen zijn. Het is een gezellige vereniging die elke donderdagmiddag van  14:00 tot 16:00 in het MFC te vinden is. In de zomer zijn ze buiten te vinden en dat zal vanaf dit jaar ook bij het MFC zijn, daar krijgen ze een nieuwe baan, naast de beweegtuin. Er wordt dus afscheid genomen van de vaste locatie, bij  Dr G de Vrieshof ,waar de club jaren heeft gespeeld.


 


Er wordt recreatief op de donderdag middag gespeeld maar vind je competitie leuker, dat doen ze ook. Met clubs uit het Westerkwartier is daar een speelschema voor, voor ieder wat wils dus.


 


Zoals bij elke vereniging mag je ook hier een aantal keer mee draaien om te kijken of het wat voor je is. Om je leeftijd hoef je het ook niet te laten, want het is voor jong en oud. En jong is hoe je voelt maar dat geldt ook voor oud.


 


Eeuwe Hut (88) is 16 jaar voorzitter geweest, hij heeft de hamer overgedragen aan Femko Pater. Bestuurstechnisch zit deze verenging goed in elkaar, elke plek is gevuld en ieder draagt zijn of haar steentje bij.


Samen klaarzetten en samen opruimen.


 


Niks is verplicht, plezier staat voorop en een ieder is welkom, dat maakt dat drempel niet zo hoog ligt bij deze vereniging . Ook voor de contributie hoeft men het niet te laten, ook die valt reuze mee.


 


Voor wie denkt: dit wil wel eens proberen, wees welkom op de donderdagmiddag, je hoeft niks speciaals aan te schaffen, alleen je goede humeur even mee nemen.


 


En wie meer info wil: 0594-63 2001