-
Feestelijk kindertheater in Bibliotheek Peize
18.Jan.2023

De Nationale Voorleesdagen 2023 worden feestelijk gevierd in Bibliotheek Peize met een kindertheater op zaterdag 28 januari. De voorstelling Feest van theater duo Potitco is geïnspireerd op het Prentenboek van het Jaar, Maximiliaan Modderman geeft een feestje.

 

Kinderen van 2 tot 6 kunnen met (groot) ouders genieten van een vrolijk educatief poppentheater. De voorstelling Feest draait om pop Dorus. Dorus kan niet wachten op haar verjaardag, dus begint ze alvast aan een feestelijke jurk. Ze knipt overal de mooiste lapjes uit en zingt er aanstekelijke liedjes bij. Zing je ook mee?

 

Tijdens de Nationale Voorleesdagen (25 januari tot 4 februari) vinden in het hele land activiteiten plaats rondom de leukste prentenboeken. De bibliotheek zet graag in op het stimuleren van voorleesplezier. Voorlezen stimuleert namelijk de taal- en spraakontwikkeling en verhoogt de concentratie. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

 

Kaartjes voor de voorstelling kosten €4,- p.p. Ze zijn alleen via de online agenda te koop, kijk voor meer informatie en het kopen van je ticket op www.bibliotheekpeize.nl.

 

Datum, tijd en locatie

Zaterdag 28 januari

10:30 uur

Bibliotheek Peize (Esweg 2)

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.