Meer dan een geslaagde Blue Monday Run Roden

Maandag avond deden dik 70 lopers mee aan de door Stefan Wendel georganiseerde Blue Monday Run. Dit wordt al sinds 2018 georganiseerd. Start en finish gefaciliteerd door Onder de Linden. Vooraf aan de run was er onder muzikale begeleiding een warming-up en het aftellen voor de start deed niemand minder dan Tim Dousma. Loopgroep Roden was zelfs prachtig uitgedost met gekleurde lampjes. Halverwege de route, bij vv Roden, stond het orkest the Entertainers, om de lopers tijdens de perfect uitgezette route extra aan te moedigen.

Het doel van team Roden was om 5000 euro op te haken voor stichting MIND, dat doel is ruimschoots gehaald. In totaal hebben de lopers 172 km gelopen. 'Fantastisch dat er zoveel mensen mee liepen, kijk terug op een zeer geslaagde avond", aldus de organisator Stefan.

De MIND missie: een samenleving waarin we psychische gezondheid koesteren, daarin investeren en alles doen om onnodig psychisch leed te voorkomen. Iedereen die nu of in de toekomst te maken heeft met psychisch leed kan rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg. Alle donaties worden ingezet om deze mentaal gezonde samenleving te bereiken. Meer info: www.wijzijnmind.nl
Foto's© Arjan Boer

Video