Beste lezers van deze aankondiging, eindelijk kunnen we met zijn allen weer in actie komen.


We hebben dit toernooi al tweemaal moeten uitstellen door de wereldwijde coronapandemie en in 2022 hebben we een corona klaverjastoernooi gehouden en nu hopen wij als organisatie dat iedereen er weer is.


We rekenen ook op deelname uit de provincie Groningen, door de herindelingen van gemeenten zijn we teams uit het oog verloren en we hopen dat de personeel verenigingen de draad weer oppakken en meedoen.


 


Op initiatief van Ton Krans, zal op vrijdag 24 maart 2023, aanvang 20.00 uur in zalencentrum “de Pompstee” te Roden de 23e editie van het Klaverblad Verzekeringen Drie Provinciën Klaverjastoernooi voor alle gemeentepersoneel, personeel van het provinciehuis, politie/justitie, alle gemeentelijke brandweerkorpsen, waterschappen/ waterleidingbedrijven en ziekenhuizen van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe worden gehouden.


 


Er kunnen zich teams aanmelden van personeelsverenigingen en /of klaverjasgroepen.


Een team bestaat uit acht personen (spelen er ’s avonds andere spelers mee dan is opgegeven, meldt dit dan even bij de organisatie).  Er mogen per bedrijf meerdere teams deelnemen.


Naast de diverse bekers voor groepen zijn er individueel ook weer leuke prijzen te winnen.


 


U kunt zich aanmelden tot 20 maart 2023


 


Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs.


De wisselbokaal zal dit keer verdedigd worden door het team van het brandweerkorps Gasselternijveen. Dot korps won de bokaal in 2019.


Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Deze zijn door verschillende sponsoren beschikbaar gesteld en door de organisatie aangevuld.


 


Inlichtingen zijn verkrijgbaar via de website: www.klaverbladklaverjastoernooi.nl


E-mail: krans.a@ziggo.nl


 


Bij voorbaat dank namens de organisatie en hopelijk tot ziens.


 


Foto archief maart 2022 DitisRoden.nl©