Digileut in de Bibliotheek!


 


Op vrijdag 2 december is er in de Bibliotheek in Roden voor de 2e keer een Digileut! Digileut is bedoeld voor iedereen die zich nog niet zeker voelt in de digitale wereld. Iedere eerste vrijdag van de maand van 13.00 tot 14:30 uur ben je welkom in de bibliotheek met je eigen laptop, tablet of smartphone om onder het genot van een kopje koffie of thee zelf aan de slag te gaan met oefenen. Doordat je met anderen samen bent kun je kennis uitwisselen, elkaar helpen, aanmoedigen en ondersteunen. Voel je je nog wat onzeker? Heb je net een cursus Klik en Tik of Digisterker gevolgd en wil je verder oefenen? Kom dan vooral naar de maandelijkse Digileut! Er is iemand aanwezig die je op weg kan helpen.


 


Digileut is géén computercursus en heeft geen vast programma. Het is bedoelt om door middel van zelf te oefenen vaardiger te worden in het werken op een laptop, tablet of smartphone. En met anderen samen is dat minder spannend dan alleen, én gezelliger!
Heb je een gerichte vraag m.b.t. de computer? Kom dán langs op het digitale spreekuur, elke maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur.


 


Praktische informatie
Digileut is er elke eerste vrijdag van de maand van 13.00 tot 14.30 uur in de bibliotheek in Roden. Je hoeft geen lid van de bieb te zijn, het is gratis en je hoeft je niet aan te melden.