De expositie ‘Kind en Kunst Noordenveld’ welke momenteel in Kunstencentrum K38 te zien is, is een frisse wind. Het creatieve proces van verzamelen, fantaseren, onderzoeken, ordenen, experimenteren, maken, samenwerken en individueel werken, laat zien hoe basisschoolkinderen komen tot deze geweldige kunstvormen en uitingen. Geef ze een goede docent en laat ze de vrije hand - het is een plezier om te zien wat er dan uitkomt. Ook de indeling van de expositie verrijkt het werk en dit wil je gewoon niet missen!


 


De viering van de samenwerking tussen gemeente Noordenveld, alle scholen, Kunst & Cultuur, CEN de cultuurcoach, enige Verkuno kunstenaars in de klassen, en de culturele partners, komt hier tot een prachtige tentoonstelling. Ook de video van Bernard Kramer is een verademing en doorlopend te zien in de galerie. De expositie ‘Kind en Kunst’ is nog te zien in K38 tot en met zondag 4 december.


 


In de Kunstwinkel K38 kunt u dan tevens de kleurrijke, geabstraheerde landschappen van Jelly van den Bosch bewonderen. Deze werken zijn geïnspireerd en ontstaan door de kleurnuances, het lichtspel en thema’s uit de natuur. Wederom, mis het niet!


 


Zie ook onze website voor verdiepende informatie hieromtrent.


Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden


Woensdag t/m zondag van 13-17 uur


Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl