Maak kennis met Praktijkschool de Esborg
 


Aanstaande dinsdagavond staat er een kennismakingsavond bij PrO Esborg op het programma, speciaal voor leerlingen die komend schooljaar de stap naar het voortgezet onderwijs gaan maken. PrO Esborg biedt praktijkonderwijs, een schakelklas (VMBO-BB) en MBO-entree onderwijs aan. Wij nodigen je van harte uit om samen met je ouder(s) en/of verzorger(s) een kijkje te komen nemen op de Esborg in Roden. Zo krijg je alvast een idee hoe onze praktijkschool eruitziet en wat je er allemaal kunt leren en doen. 


 


Wij hebben daarom op dinsdag 29 november van 19.00 – 21.00 uur een kennismakingsavond voor leerlingen en ouders georganiseerd. Je kunt deze avond samen met je vader of moeder een les Zorg & Welzijn, Techniek en Groen volgen. Ook kun je een kijkje nemen in de schakelklas en natuurlijk is er heel veel ruimte om vragen te stellen over de school.


 


We zouden het erg leuk vinden als je komt! Graag zouden we je willen vragen om je hiervoor op te geven - Aanmeldingsformulier - en je mag ook altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. Jij of je ouders mogen ons bellen op 050-5015809 of mailen esborg@rsgdeborgen.nl