Het lijkt wel of ieder jaar de kerstbomenverkoop eerder begint. Iedereen heeft voldoende redenen om de gezelligheid van een boom nog nét iets eerder in huis te halen.

Op het volkstuinencomplex van de Vrije Tijd Tuinders in Roden staan de vrijwilligers vanaf zaterdag 26 november al klaar om mensen te helpen met het uitzoeken van de mooiste boom. Dit jaar zijn er weer uitzonderlijk mooie bomen uitgezocht bij een kweker, zowel blauwe als gewone. Daarnaast zijn de afgelopen jaren op eigen terrein kleine kerstbomen in pot opgekweekt. Ook een aantal hebben hele zachte naalden die niet prikken. Ideaal dus voor diegene die een lokale boom uit Roden in huis wil halen!

Met de verkoop kan de vereniging de contributie laag houden en blijft het tuinieren voor iedereen betaalbaar. U kunt de komende weken dagelijks van 9:00 - 16:30 uur terecht. Helaas is er geen pinautomaat aanwezig. De vrijwillige verkopers helpen graag met het uitzoeken van een passende boom en brengen deze indien nodig naar uw auto.

Naast de brandweer in Roden vindt u de ingang van het volkstuinencomplex, waarbij de oprit van het complex speciaal is omgedoopt tot “Kerstbomenlaan”. www.devrijetijdtuinders.nl