Na het intense concert van het "Watermantrio"  afgelopen zaterdag, staat het volgende bijzondere concert alweer voor de deur. Door Corona  is dit concert  al twee keer doorgeschoven en  Rembrandt Frerichs speelt nu in grote formatie (zeven topmusici!) op


 


zondagmiddag  27 november 15.30 uur  in de Kerk van Peize:


 


Wie spelen er?: jazzpianist Rembrandt Frerichs, percussionist Vinsent Planjer en violisten Pieter Van Loenen en Eva Stegeman, altvioliste Judith  Wijzenbeek, cellist Charles Watts en contrabas Ying Lai Green.


 


Wat kun je verwachten van een combinatie van topjazzmusici (Rembrandt Frerichs en Vinsent Planjer) en idem klassieke musici? 


Zoals Rembrandt zegt: Eigenlijk doe ik wat Mozart en Beethoven ook deden: de strijkers hebben bladmuziek op de lessenaar staan en mijn lessenaar is blanco. Ik ken alle partijen en  speel/ improviseer in samenspraak met de musici.


 


Hoe dat kan gaan kunt U live meemaken!


Er zijn al veel reserveringen maar er is nog plaats!


Het concert begint 15.30 uur en duurt een uur. Vanaf 15.00 uur staan koffie/thee weer klaar en na afloop een drankje en een knabbeltje om na te praten met de musici en elkaar! Alles bij de prijs inbegrepen.


 


Reserveren kan via de website (met veel informatie!)


Rembrandt Frerichs in concert 27 nov. 2022 (stichtingmariahoeve.nl)


via e-mail: mariahoeveconcerten@gmail.com


via telefoon: 0505717693


 


 


De organisatie vindt het heel prettig als ze weet op hoeveel mensen ze ongeveer kan rekenen i.v.m de catering, maar aan de deur zijn ook kaartjes te krijgen.