Gisteren speelden we in de 4e ronde van de beker tegen Leeuwarden. Een spannende bekerkraker. Eentje die al meermaals gespeeld is in de bekercompetitie en altijd spannend is. Vorig jaar verloren we op shoot-outs en was de derde ronde het eindstation.
Ondanks het slechte weer en de kou was er veel publiek op de club. Mede ook dankzij de kookouders, die voor meer dan 100 man pasta hebben gemaakt de hele avond. Er was glühwein om iedereen langs de lijn warm te houden en met de hitjes van DJ Max zat de sfeer er goed in.
De wedstrijd bleef tot in het laatste kwart spannend. Wij waren beter en kregen kans op kans, maar de bal wilde er niet in. Leeuwarden rook bloed en kwam steeds beter in de wedstrijd. Pas in het vierde kwart maakten we de bevrijdende 1-0. Na een mooie aanval over meerdere schijven kwam de bal bij Sjors terecht en die haalde hard uit. Niet veel later tipte Brent de bal het doel in en was de wedstrijd eindelijk beslist. Onnodig spannend gemaakt, maar dat hoort bij bekerhockey. We bekeren door en komen na de winterstop in de 5e ronde uit. Maandag weten we onze tegenstander. Morgen reizen we af naar Barneveld voor de 10e wedstrijd in de competitie. @mhcrodendames1 speelt voor ons in Barneveld, dus 2 potjes voor de prijs van 1. Komt dat zien! Volgende week weer super Sunday, dus daar hopen we weer op veel support!

Publiek bedankt❤️❤️!
Anke Takens bedankt voor de mooie fotos!