Nieuw-Roden jo19-1 speelde zaterdagochtend tegen de buurjongens van ONR jo19-1. Op een goed bespeelbaar veld werd het een heerlijke sportieve strijd tussen deze jongeren waar zeker nog veel potentie in zit. Toch bleek Nieuw-Roden al snel een maatje te groot voor ONR. Sep vd Gruiter wist binnen 1 minuut de score al te openen voor de Nei-Roners. Het leek een grote overwinning te worden, maar daarna werden er teveel opgelegde kansen gemist in De Blauwe Kathedraal. Helaas moest verdediger Arjan de Koning en spits Ruben Wiegers van Nieuw-Roden al snel het veld verlaten door blessures. De rust werd dan ook afgesloten met een nipte voorsprong voor de blauw witten.
Na rust werd er wat gewisseld en was Nieuw-Roden opnieuw de betere ploeg, maar ook ONR kregen redelijke pogingen om de stand gelijk te trekken. Keeper Carst wist een bal te pareren die vol in zijn gezicht kwam, maar voorkwam zo wel een doelpunt voor ONR. Even daarna was het Yaron IJtsma die de keeper wist te omzeilen van ONR en de bal voortreffelijk in de netten schoot. Kwartier voor het einde was het ook nog Ben Aalbers die de bal achter zijn standbeen meenam en de verdediger van ONR op het verkeerde been zette. Daarna schoot hij met een droge knal de bal in het net achter de keeper van ONR.
De 3-0 was ook de einduitslag en een zeer verdiende overwinning van de jongens onder de 19 jaar van v.v. Nieuw-Roden.