Niets is zo fijn als thuiskomen. Thuis bij je familie. Bij Family in Appelscha is de gast altijd welkom. Lekker blijven eten of snel iets komen afhalen, het kan allemaal. Thuis is het gezellig en hebben we aandacht voor elkaar. Op een prachtige locatie, in de natuur én aan de Boerestreek in het dorp vind je Family Appelscha. Hier kunnen gasten op ieder moment van de dag genieten van de lekkerste Family gerechten. Uitrusten met een kopje koffie, lekkere lunch of heerlijke maaltijd na een mooie fietstocht of prachtige wandeling in het Drents-Friese Wold? Bij Family Appelscha is het mogelijk!
Een ieders favoriet zijn de hamburgers en ons huisgemaakte stoofvlees.
Altijd geserveerd met verse frites. Door onze ideale ligging vlakbij prachtige wandelroutes zijn gasten uiteraard ook bij ons aan het juiste adres voor een kopje koffie met wat lekkers, vervolgens rijd men zo hetnatuurpark Drents-Friese Wold in. Vanaf het voorjaar is ons zonnige terras dan ook goed gevuld en geniet je hier o.a. van verdraaid lekkere ijsjes. De lekkerste aftrap bij activiteiten als het klimbos, een mountainbike clinic of een potje golf. Appelscha heeft het allemaal!

Wij hebben een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Bij Family ontvangen we gasten graag in ons eethuis om hen de lekkerste gerechten te serveren. Maar we begrijpen het ook als ze een keer thuis op de bank willen genieten van al dat lekkers. Daarom kun je bij Family ook afhalen. Wel zo lekker als je even geen zin hebt om te koken. Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht met onze speciale kidsmenu’s is eten bestellen bij Family ook voor hen altijd een feestje, Family Appelscha is er tenslotte voor de hele familie.

Gastvrijheid
Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Family Appelscha. Daarom besteden we veel aandacht aan onze medewerkers. Onlangs zijn we bijvoorbeeld met hen op inspiratietour naar Turkije geweest. Een mooie manier om medewerkers aan ons te binden. Ook hebben we drie leerlingen van de opleiding SVO Food in ons team.
Zo geven we aandacht aan de volgende generatie medewerkers.
Door middel van een aantal mystery visits per jaar toetsen we onze gastvrijheid. De gemiddelde score van dit jaar is 86%. Daar zijn we trots op.

Duurzaamheid
We nemen ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid.
Zo hebben we bij de verbouwing gekozen voor energiezuinige apparatuur.
Voor afhalen maken we gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen. Door middel van de juiste portionering en aandacht voor afvalscheiding proberen we onze afvalstromen zo minimaal mogelijk te maken of geschikt voor recycling