‘Kind en Kunst Noordenveld’ is een unieke expositie in Kunstencentrum K38.


 


Met deze tentoonstelling vieren we de samenwerking tussen gemeente Noordenveld, scholen, K&C, cultuurcoach en alle culturele partners. Cultuureducatie Noordenveld (CEN) wil alle leerlingen in het openbaar, bijzonder en speciaal onderwijs binnen de gemeente Noordenveld een rijke kunst- en culturele basis meegeven.


 


Met dank aan kunstenaars Alie Popkema, Eline Stalman, Petra Talsma, Gerda Schepers, Mirjam Offringa, Herman Roozen, Anne Stoer, Han Mulder en Verkuno kunstenaars Marijtje van der Veen, Jelly van den Bosch en Marleen van Engelen, hebben de kinderen van groep 1 t/m 8 in de school met verschillende technieken en materialen gewerkt, steeds met een ander thema. In de tentoonstelling is een selectie te zien van 2470 kinderen die de kunstenaars zijn!  Gedurende de hele expositieperiode wordt de film ‘KIND en KUNST Noordenveld’ van Bernard Kramer vertoond.


 


De expositie is te bezichtigen tot en met zondag 4 december. Mis het niet! Kom kijken naar het werk van je kind en/of je kleinkind! www.cultuureducatienoordenveld.nl


 


Kunstencentrum K38, Kanaalstraat 38, 9301LT Roden


Woensdag t/m zondag van 13-17 uur


Entree € 2,- tot 18 jaar gratis. www.kunstencentrumk38.nl