Vastgezet Bericht.

#VOETBAL Programma Mannen & Vrouwen

a.s. zondag mannen

RODEN - TVC'28 2-2

GOMOS - WVV gestaakt

PEIZE - Noordster 1-0

ZEVENHUIZEN - Blue Boys 2-1

De Sweach - NIEUW-RODEN 6-1

WILPER BOYS

Vanaf2005 heeft Jo Schoormans zich ingezet voor de Voedselbank Noordenveld. Eerst aan de Kanaalstraat in Roden en nu aan de Ceintuurbaan Noord 122.


 


In 2020 kregen zij  en haar man Andre hiervoor een koninklijke onderscheiding. Samen met haar man heeft ze veel werk verzet, waarvoor ze woensdag  in een afscheidsbijeenkomst bedankt werd. Het bestuur van de Voedselbank, vrijwilligers en oudgedienden namen afscheid van haar als depothouder.


 


Het bestuur roemde haar inzet en betrokkenheid en bedankte haar hartelijk voor het vele werk.


Jo blijft als kernteamlid haar capaciteiten inzetten voor de Voedselbank. Hennie de Jong volgt haar op, ondersteund door een kernteam.


 


Voedselbank Noordenveld voorziet zeker in een behoefte en elke week zijn er nieuwe klant die gebruik maken van de mogelijkheid om een gratis voedselpakket bij elkaar te winkelen.


 


Sinds 17 september zijn de mogelijkheden om gebruik te maken van de Voedselbank behoorlijk verruimd. Er wordt gerekend met het bedrag dat je overhoudt voor boodschappen en kleding, na aftrek van de vaste lasten. De vaste lasten stijgen, dus meer mensen komen in aanmerking voor hulp.  We zien dat schaamte helaas mensen hiervan soms weerhoudt. Om hulp te vragen heb je soms moed nodig.


 


Kijk in ieder geval even op de site van de Voedselbank. 


www.voedselbanknoordenveld.nl   


 


foto: Hennie de Jong (links) neemt het stokje over van Jo Schoormans (rechts)