Sunday Cruisers (weer) terug op Jaarbeurs.


 


Het is inmiddels alweer bijna 10 jaar geleden dat de Sunday Cruisers voor het laatst op de jaarbeurs aanwezig waren, op de Zondag van de Rodermarkt week. Maar dit jaar waren ze weer terug, en hoe? Overigens betekent dit niet dat Rockin’Roon niet meer bestaat, dit staat in de planning om volgend jaar weer terug te keren.


 


Vlak voor alles zou beginnen kwam er nog een regenbui over Roden, maar daarna was het de hele middag prima weer. Ik sprak Matheus Zeller even en vroeg wat de verwachtingen waren voor de opkomst. Hij zij het volgende: met de eerste Rockin Roon was ik blij met een opkomst van 50 auto’s, en dat werden er uiteindelijk 250, dus alles is vanmiddag mogelijk. Ook omdat het kort dag was om alles te organiseren. Het was maar goed dat ze uit voor zorg het veld bij Havezathe Mensinge erbij hadden, want die stond vol. Dus de opkomst was enorm.


 


Oldtimers, Youngtimers en Newtimers het was er allemaal. De een nog mooier dan de andere. Het was weer genieten voor de liefhebber van Amerikaanse auto’s. Ook was er life muziek aanwezig en je kon ook je haar nog even laten doen bij de “Barber”.


 


Tekst en foto’s © Theo Kompier