vv RODEN


Roden wist al vrij snel dat er geen resultaat te behalen was in Borne, tegen NEO in de 1e klasse. Binnen tien minuten wist de thuisploeg al twee keer te scoren. NEO-aanvaller Jasper Scholten completeerde in de slotfase zijn hattrick en bepaalde de eindstand op 5-0.


 


GOMOS


De ploeg van trainer Martin Drent opende het seizoen op eigen veld tegen Dalfsen in de 1e klasse. GOMOS startte goed in de eerste helft en was de ploeg met de meeste kansen. Goudhaantje Jannes Siegers opende vlak voor rust de score. Op aangeven van Ivo Drenth lukte het hem om de bal onder de keeper door te schuiven, 1-0.
In de tweede helft veranderden de verhoudingen op het veld. Nu was het Dalfsen dat aanklopte voor het doel van GOMOS-keeper Melvin Koning. Na een aantal goede ingrepen belandde zijn redding in de 70e minuut alleen voor de voeten van een tegenstander, die vervolgens de gelijkmaker op het scorebord zette, 1-1.
Enkele minuten later viel de winnende treffer vanuit het niets en wederom was Jannes Siegers de doelpuntenmaker. Vanaf een meter of 25 van het doel schoot hij de bal onberispelijk in de hoek. Dalfsen drong in de slotfase nog aan, maar wist niet meer langszij te komen.


Verslag RTVDrenthe


 


Uitslagen


Zaterdag 24 september


ONR - Lycurgus 1-2


TLC - Omlandia 0-0


Westerkwartier - Tynaarlo 5-0


Marum - Be Quick Dokkum 3-1


Pelikaan S - Broekster Boys 3-2


ZZVV - Veenhuizen 5-1


Waskemeer - Haulerwijk GESTAAKT


Helpman - HFC'15 5-2


VEV'67 vrij


 


Zondag 25 september


GOMOS - Dalfsen 2-1


PEIZE - Musselkanaal 3-2


NEO - RODEN 0-5


Harlingen - NIEUW-RODEN 0-0


Black Boys - ZEVENHUIZEN 2-3


Akkrum - WILPER BOYS 6-0