Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het

vv RODEN

Roden wist al vrij snel dat er geen resultaat te behalen was in Borne, tegen NEO in de 1e klasse. Binnen tien minuten wist de thuisploeg al twee keer te scoren. NEO-aanvaller Jasper Scholten completeerde in de slotfase zijn hattrick en bepaalde de eindstand op 5-0.

GOMOS

De ploeg van trainer Martin Drent opende het seizoen op eigen veld tegen Dalfsen in de 1e klasse. GOMOS startte goed in de eerste helft en was de ploeg met de meeste kansen. Goudhaantje Jannes Siegers opende vlak voor rust de score. Op aangeven van Ivo Drenth lukte het hem om de bal onder de keeper door te schuiven, 1-0.
In de tweede helft veranderden de verhoudingen op het veld. Nu was het Dalfsen dat aanklopte voor het doel van GOMOS-keeper Melvin Koning. Na een aantal goede ingrepen belandde zijn redding in de 70e minuut alleen voor de voeten van een tegenstander, die vervolgens de gelijkmaker op het scorebord zette, 1-1.
Enkele minuten later viel de winnende treffer vanuit het niets en wederom was Jannes Siegers de doelpuntenmaker. Vanaf een meter of 25 van het doel schoot hij de bal onberispelijk in de hoek. Dalfsen drong in de slotfase nog aan, maar wist niet meer langszij te komen.