Vrijdagavond om 18.00 uur was het eindelijk zover; 12 mini missen deden er mee aan de missverkiezing. Op 4 september was er een castingdag en werden deze meiden uitgekozen om zich te gaan voorbereiden op de Mini Miss Noord verkiezing. Er waren twee oefendagen, catwalktrainingen en danslessen. Om deze avond neer te zetten was het dus hard werken voor de meiden met een geweldig resultaat.


 


De spanning was in de zaal al erg hoor laat staan voor de prachtige dames. De opening begon met een dans op het podium door de 12 dames in een outfit van Little Joy. Daarna gingen ze per tweetal het podium op om te showen. Hartstikke eng natuurlijk, onder de felle lampen en voor een grote zaal met allemaal mensen. Bekende, onbekende, familie, vrienden en vriendinnen. Hoe spannend is dat?! 


 


Na de eerste ronde was het de ronde voor de avondkleding en werden er wat vragen gesteld aan de meiden. Erg leuk, sommige heel open en spontaan, sommige erg verlegen en bedeesd. Hierna werd het erg spannend, voor de jury was het erg moeilijk want hoe moet je nu kiezen tussen 12 leuke en mooie meiden. Nummer 1 Emilie Smidts, nummer 2 is Ashley Hopman,  en nummer 3Feline Sinnige Deze dames zaten in de auto vanmiddag bij de parade....


 


Tekst/foto's José Reijinga©


 


Foto's Anja Kuipers©