-
Yoga & mindfulness relax retreat 18-20 November. Geef je hier op!
22.Sep.2022

Yoga & mindfulness relax retreat 18-20 November

 

Pak je moment om een ​​pas op de plaats te maken en met frisse moed een nieuw jaar tegemoet te treden! Neem de tijd en ruimte voor jezelf tijdens deze retreat om te ontspannen en jezelf op te laden. Alle ingrediënten om tot jezelf te komen zijn aanwezig: yoga, meditatie, gezond eten en een rustige plek te midden van de mooie natuur van het Wad. Doe waar jij zin in hebt, je bent nergens toe verplicht. Ga lekker uitwaaien aan de Waddenzee of in Nationaal park Lauwersmeer of misschien wil je `s avonds een wandeling maken in het Dark sky park Lauwersoog. 

 

Het weekend begint op vrijdagmiddag om 17.00 uur en eindigt op zondagmiddag om 17.00 uur. We starten vrijdagmiddag met een aankomst meditatie, diner en yin yoga in de avond. De zaterdagochtend vindt er na het ontbijt een yin-yang yoga les plaats. Aan het begin van de middag kun je aansluiten bij een meditatiesessie en we sluiten de dag weer af met een ontspannende yin yoga les. Op de zondag starten we de dag weer met yoga en sluiten we de retreat af met een meditatie. De ochtenden vinden in stilte plaats.

 

De kleinschalige retreat vindt plaats in het idyllische plaatsje Paesens-Moddergat, dat zich aan de Friese kant van het Lauwersmeer bevindt. Je verblijft hier in een sfeervolle B&B met een knusse yogazaal. Er wordt tijdens de retreat vegetarisch gekookt door een professionele kok, die dagelijks voor een heerlijk en gezond ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes zorgt.

 

De B&B beschikt over 7 kamers, alle kamers beschikken over een badkamer met een ligbad.  De locatie bevindt zich te midden van de weilanden in het Unesco Waddengebied op 450 meter afstand van de Waddenzee. Vanuit de tuin kun je ver over de weilanden kijken en genieten van de rust en wandel je in een paar minuten naar het Wad. Heb je zin om te shoppen, dan kun je terecht in het mooie Dokkum op 10 minuten rijden van de B&B.

 

Het weekend vindt plaats van 18 t/m 20 november 2022. De prijs voor dit weekend bedraagt ​​€395,- voor een gedeelde kamer, die je deelt met maximaal 1 kamergenoot. Afhankelijk van de kamerindeling kunnen 10-12 mensen deelnemen aan het retreat. Het weekend is inclusief:
⇒ 4 x yoga
⇒ 4 x meditatie
⇒ 2 nachten verblijf inclusief bedlinnen en handdoeken
⇒ Alle maaltijden, tussendoortjes, thee, koffie, water
⇒ Gebruik van alle aanwezige yogamaterialen

 

 

VibesWise
Schoolstraat 18A
9301 KC  Roden

Telefoon: 06 21 41 91 24
Lisette@vibeswise.nl

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.