Geen doelpuntenregen, wel twee punten voor Sparta


 


 


SURHUISTERVEEN - Afgelopen zaterdag reisde de Zoutman-formatie af naar Surhuisterveen. In herfstige omstandigheden waren de doelpunten duur in het duel tussen It Fean/Boelenslaan en Sparta. 


 


Om 15:30 uur Floor scheidsrechter Bruins voor aanvang van de wedstrijd. In een iet-wat gewijzigde opstelling nam Sparta direct het initiatief middels het scoren van een vrije bal. Daarna ging de wedstrijd redelijk gelijk op. Echter was het toch weer de ploeg uit Zevenhuizen dat uit liep naar 3-6. De Friezen gaven niet op en bij rust was het 7-8.


 


Coach Moric van der Lei was duidelijk in de rust en zorgde ervoor dat de neuzen weer dezelfde kant op gingen. Positief blijven en de juiste kansen nemen was het advies voor het tweede bedrijf.


 


Na rust boog It Fean/Boelenslaan de achterstand om in een voorsprong en moest Sparta in de achtervolging. Door de regen werd het veld er niet beter op en verscheen er rondom de korf een heuse modderpoel. Aanvallen werd lastig, maar met vier goals op rij gooide de Zevenhuisters de wedstrijd in het slot en nam het de punten mee naar Zevenhuizen, 9-13!


 


Volgende week speelt Sparta weer een thuiswedstrijd en komt Spannum op bezoek in Zevenhuizen. Deze wedstrijd start om 15:30 uur. Graag tot dan.