-
Goedkoop een auto of aanhanger huren voor elke gelegenheid: vijf voorbeelden
18.Sep.2022

Goedkoop een auto of aanhanger huren voor elke gelegenheid: vijf voorbeelden

 

Een auto huren is duurzamer en in veel gevallen goedkoper. Een eigen auto kost het hele jaar geld, terwijl je hem niet eens elke dag gebruikt. Alles in Nederland ligt immers op fiets- of OV-afstand. In de gevallen dat je wel een geschikt voertuig nodig hebt, schakel je een betaalbaar autoverhuurbedrijf in dat met je meedenkt.

 

Groepsuitje

 

Met een stel vrienden een tripje maken, naar een festival of een weekendje Texel: huur een busje en je vermijdt een hoop discussie. Met vele auto's achter elkaar de snelweg oprijden is onhandig en ook niet zo duurzaam. En een busje geeft meer dat schoolreisjesgevoel! Zijn jij en je vrienden woonachtig in pakweg Leiden en omgeving, dan zoek je op autoverhuur Leiden en kom je bij Autohopper uit. Deze verhuurder zit overal in Nederland.

 

Buitenfeestje

 

Een feestje op locatie zorgt voor een iets andere logistiek dan wanneer je dit in je eigen huis doet. Zo moeten er tenten en schaduwdoeken geregeld worden, zitplaatsen, eventueel een podium voor het entertainment en natuurlijk een bar. Er moet dus veel vervoerd worden en misschien wel het belangrijkste: je wilt ijskoude drankjes serveren en je etenswaren goed houden. Denk dus aan een koelwagen voor een geslaagd buitenevenement.

 

De grote tuinverbouwing

 

Gaat je tuin op de schop? Tijdens zo'n opknapbeurt komt er een hoop groenafval tevoorschijn en dat wil je op een verantwoorde manier afvoeren. Een aanhanger is in dat geval ideaal, zodat je eigen auto netjes blijft. Vergeet niet dat veel materialen gerecycled kunnen worden. Of verkocht, zoals partijen oude tegels. Die kun je meteen naar hun nieuwe eigenaar brengen.

 

Optredens van bands en andere entertainers

 

Op vrijdagmiddagen zie je ze in het hele land over de snelweg rijden, op weg naar nieuwe successen: bands en andere entertainers huren een personenbus en berekenen die kosten door in hun gage. Dat scheelt hele papierfabrieken aan administratie. Ook hier heerst het schoolreisjesgevoel en alle apparatuur wordt veilig van oefenhoek naar concertlocatie vervoerd en weer terug.

 

Goedkoop verhuizen

 

Verhuizen kun je net zo goed zelf doen met een gehuurd busje met een laadruim. Trommel je vrienden op, huur een ruime bus en na een aantal ritjes en spullen doorgeven (het welbekende treintje) staat je complete huisraad in je nieuwe onderkomen. Vraag niet aan vrienden of ze willen helpen, maar maak een facebookevenement aan waarin je broodjes, bier en pizza na de werkzaamheden aankondigt: verhuisfeestje!

 

 

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.