Afgelopen zaterdag was de beslissingswedstrijd tussen ONR 3 en Grijpskerk 2 op sportpark Oranje. ONR begon voortvarend aan de wedstrijd en stond na een half uur spelen op 2-0 . Niets aan de hand, leek het. Vlak voor rust maakte Grijpskerk nog de 2-1.
Na rust nam ONR weer meer afstand en kwam het op 3-1. Daarna ging er van alles mis. Teveel om op te noemen. Het eindresultaat was dat Grijpskerk met 3-4 aan het langste eind trok. Zonde, vooral als je na gaat dat de ODL boys aan een gelijkspel genoeg hadden en verliezen zeker ook niet nodig was geweest.

Het positieve was het verwelkomen van de nieuwe sub sponsor. Enelogic was bereid de ODL boys van een nieuw trainingspak te voorzien en de leiders in een nieuwe jas. Top, super bedankt Enelogic.

Op naar de competitie. Aan de sponsoring kan het niet liggen. Naast de hoofdsponsor Onder de Linden en de subsponsors Enelogic, Bakker Natuursteen en Mo’s cafe, staan de mannen er met de kleding goed op. Dit schept uiteraard verplichtingen naar de competitie. We houden jullie op de hoogte