BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Op zaterdag 17 september stond de wedstrijd uit tegen Marum JO17-1 op het programma. Zowel Marum als Roden zijn op papier met 6 punten uit twee wedstrijden nog ongeslagen.
Vanaf het begin van de wedstrijd speelde Roden voornamelijk op de helft van de tegenstander. Door onzorgvuldigheden bij balbezit en een verdedigend ingestelde tegenstander lukte het Roden pas halverwege de eerste helft om het overwicht om te zetten in doelpunten. Een snelle combinatie door het midden en kort erna een aanval over links zorgde voor een ruststand van 0-2.

In de tweede helft was het spelbeeld dan ook niet anders dan de eerste helft, al kwam Roden na een snelle counter van Marum dan ook goed weg. Roden bleef druk zetten en aanvallen wat ervoor zorgde dat er in de tweede helft snel weer werd gescoord en Roden uiteindelijk met 0-5 overtuigend de drie punten mee naar Roden kon nemen.

Op zaterdag 25 september speelt VV Roden om 12:30 thuis tegen HFC ’15 JO17-1. Bij winst is Roden erg dicht bij promotie naar divisie. Kom je ook kijken?