-
Succesvolle presentatie van ondernemers en activiteiten van clubs in dorpshuis Nieuw-Roden
16.Sep.2022
Vrijdagmiddag was er van 16.00 uur tot 19.00 uur een presentatie van ondernemers, verenigingen en andere organisaties en gebruikers van het dorpshuis zich in en om het dorpshuis in Nieuw-Roden.

Samen de activiteitencommissie van het dorpshuis was het genieten van de hapjes van de verschillende ondernemers zoals Drents Kwartiertje, Mark’s Eethuis, de Chinees Lotus en de Pizzaria Monte Rosa en de verschillende activiteiten die in het dorpshuis plaatsvinden. Zoals koersbal, klaverjassen, biljarten en zang.

Ook de wijkagent en de Gebiedsverbinder waren er om vragen over veiligheid te beantwoorden en over de leefomgeving en het beheer ervan.

Tussen was het koor aan het zingen en gaf de Koersbalclub een demonstratie koersballen. Ook andere gebruikers van het dorpshuis zoals de biljartclub, klaverjassen waren enthousiast bezig en konden mensen deel nemen aan hun activiteiten. De voetbalclub was aanwezig om voorlichting te geven over de voetbalmogelijkheden voor jongens en meisjes.

Al met al een productieve dag, want alle deelnemers bij de activiteiten kregen er nieuwe leden bij. Wilt u meer weten wat er allemaal te doen is in het dorpshuis? Kijk dan eens op hun website. http://www.dorpshuis-nieuwroden.nl/

Foto's© Arjan BoerHeeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.