Een moeilijk weekend voor Frank Barkhof op het TT-circuit in de PTC cup.

Het tijdschema van de racedag zag er als volgt uit:
Briefing van 8.40 tot 9.00
Vrije training van 9.25 tot 9.50
Tijd training van 11.10 tot 11.30
1e wedstrijd van 13.50 tot 14.30
2e wedstrijd van 16.15 tot 16.55

In de vrije training zag de dag er voor Frank nog erg goed uit, we konden veel leren over hoe de baan die dag was en wat er veranderd zou moeten worden om het maximale uit de auto te halen.

Na de vrije training dus met een goed afgestelde auto de baan op voor de tijd training en dit verliep enorm goed! Een 11e startpositie van de 35 deelnemers dus erg tevreden, echter moesten we na de tijd training over de weegbrug en kwam eruit dat de auto te licht was door te weinig getankt te hebben, dus in plaats van een 11e startpositie werd Frank teruggezet naar de laatste positie een 35e startpositie.

Wel een beetje balen natuurlijk maar met de beste hoop de 1e wedstrijd in met het oog op dan maar een goede inhaalrace te gaan rijden. Frank was goed weg bij de start maar doordat een andere coureur bleef staan moest hij uitwijken, dit was geen probleem totdat een mede coureur besloot hetzelfde te doen en hij Frank een beuk gaf waarbij hij met twee wielen los kwam van de grond. Door dit ongeluk was de stuurstok krom geraakt en de band lek inclusief een kapotte velg. Na de band nog te hebben gewisseld nog een paar rondes gereden, maar de auto was moeilijk te besturen dus besloten om te stoppen en de auto te maken in plaats van finishen.

Met een gerepareerde auto op naar de 2e wedstrijd in de hoop nu wel een inhaalrace te kunnen rijden. Dit verliep erg goed Frank was vanaf de 33e positie erg goed weg en kon zich al naar voren vechten. Na een erg mooie wedstrijd gereden te hebben met veel gevechten een 20e positie weten te behalen!

Het was hard vechten om naar voren te komen na wat er was gebeurd die dag maar wel erg tevreden en een zeer geslaagde dag!

Ik bedank graag mijn sponsoren die mij helpen dit mogelijk te maken: Barmartechniek roden, garage Hilberts Roden, garage Schat Roden, autobandenhal Tynaarlo
Mocht u geïnteresseerd zijn om ook te sponsoren of wilt u graag wat meer weten ik ben bereikbaar via mail of telefoonnummer
06-13770740
Frank.barkhof@gmail.com

De volgende wedstrijd vind plaats op 23 oktober in Zandvoort.