Afgelopen zaterdag was voor ONR 3 een mooie dag. Nieuwe tenues van de nieuwe shirtsponsor Onder de Linden. Onder de Linden was al subsponsor van polo’s en vanaf nu dus ook shirtsponsor en hoofdsponsor van ONR 3.

Ook was er nog een nieuwe subsponsor te verwelkomen, Bakker Natuursteen. Zij hebben de mannen van nieuw tassen voorzien. Super!

Er werd ook nog gevoetbald. Niekerk 2 was de 2e tegenstander in de beker. ONR liet gelijk zien dat het maar voor 1 ding kwam en dat was uiteraard de 3 punten. Vlak voor de wedstrijd was er nog wel een tegenvaller dat Daan van Os vanwege een blessure moest afhaken.

Na diverse kansen was het uiteindelijk in de 18e minuut raak. Na een voorzet van Daan en een mooi overstapje van Frank, was het Rens die de 1-0 op het scorebord zette. 8 minuten later was het weer raak. Een schot van Robin kon de keeper niet vasthouden, waarna Jorn de 2-0 kon binnen tikken. ONR bleef maar kansen creëren. In de 31e minuut was het weer raak. Jorik zette de aanval zelf op. Rens kon de bal uiteindelijk voor geven, waarna Jorik met een mooie duikkopbal de 3-0 kon maken.

Rust.
Na een aantal wissels, gingen de ODL boys snel verder met scoren. Daan wist met een mooie schuiver in de hoek van afstand de 4-0 te maken. Niekerk was kansloos en kwam niet meer van de eigen helft af. In de 51 ste minuut was het weer Daan die op aangeven van Jorik de 5-0 maakte. Hier ging wel een wereldpass van Twan op Jorik aan vooraf.
In de73 ste minuut kon ook Twan zijn goal meepikken. Op een assist van Daan, maakte Twan de 6-0. Hierna was het Sjoerd time. Hij maakte in wedstrijd verband de eerste minuten. Na een voorzet van Twan en “overstapje” van Stan, schoot Sjoerd verwoestend de 7-0 binnen. Het slotakkoord was voor Frank. Hij kan natuurlijk niet ontbreken op de scoresheet. Een voorzet van Twan werd strak ingeschoten, 8-0! Rest nog een compliment voor het centrale duo Nick en Stan en de backs Sven, Koen en Sjors. Geen enkele kans weggegeven en een rustige middag dus voor de Gur! Volgende week Grijpskerk thuis, om te kijken wie verder gaat in de beker!