Denk mee over vrije tijd in Noordenveld voor (toekomstige) jongeren!


 


 


Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en denk jij graag mee hoe Noordenveld ook voor toekomstige jongeren de mooist mogelijke plek wordt om op te groeien? Meld je dan aan voor het Plekberaad voor de Toekomst in Roden op donderdag 22 september, een dag voordat de SDG Action Day’s starten. Van 17 tot 19.30 uur gaan we in het Scheepstra Kabinet verkennen wat er nodig is om tegemoet te komen aan de belangen en het welzijn van toekomstige generaties. Jongeren van Mensa zorgen voor een maaltijd.


 


Wat valt er voor jongeren in Noordenveld te doen en beleven? En hoe zorgen we er voor dat jongeren elkaar in hun vrije tijd kunnen blijven ontmoeten om Noordenveld samen tot een vette gemeente te maken? Samen besluiten wij over tastbare veranderingen waardoor de plek waar we wonen ook voor toekomstige jongeren mooi, veilig en gezond kan zijn. 


 


De SDG Action Day vindt jaarlijks plaats op of rond 25 september, de verjaardag van de Sustainable Development Goals, en is internationaal hét evenement over de SDG’s. De SDG's of Duurzame Ontwikkelingsdoelen zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Dit jaar zullen in Nederland de SDG Action Day activiteiten verspreid over enkele dagen plaatsvinden, van vrijdag 23 t/m dinsdag 27 september 2022.


 


Het thema dit jaar is ‘Turn it Around’. Want het is tijd voor een ommekeer en als we allemaal samenwerken, met de Sustainable Development Goals (SDG’s) als kompas, kunnen we zorgen voor een betere toekomst voor onze mensen en planeet. #TurnItAround voor een gezonde, eerlijke en groene weg naar een betere wereld zonder iemand achter te laten.


 


Aanmelden:


Mail: anitavandernoord@gmail.com 


App: 06 2181 6074